Αφγανισταν Ταλιμπαν : ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ... - Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού:

Αφγανισταν Ταλιμπαν : ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ... - Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού:. Οι ταλιμπάν πήραν τη φαϊζαμπάντ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία εβδομάδα. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία.

Ημεροδρομοσ διεθνη 12 αυγούστου 2021. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.

Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ...
Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ... from www.mfhr.gr
Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν

Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Άγριος καβγάς στις φυλακές τρίπολης. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Οι ταλιμπάν πρότειναν μια κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριών μηνών, σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 7.000 ταλιμπάν που κρατούνται από τις αφγανικές αρχές, δήλωσε σήμερα ένα μέλος της κυβερνητικής ομάδας που. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Ημεροδρομοσ διεθνη 12 αυγούστου 2021.

Ημεροδρομοσ διεθνη 12 αυγούστου 2021. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κήρυξαν εκεχειρία για την γιορτή Έιντ
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κήρυξαν εκεχειρία για την γιορτή Έιντ from www.newsit.gr
Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Άγριος καβγάς στις φυλακές τρίπολης. Οι ταλιμπάν καλύπτουν διαφημιστικές εικόνες γυναικών στην καμπούλ.

Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού:

Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Άγριος καβγάς στις φυλακές τρίπολης. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες.

Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

ΜΕ ΕΠΟΠΤΗ ΤΑΛΙΜΠΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ...
ΜΕ ΕΠΟΠΤΗ ΤΑΛΙΜΠΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ... from www.apodytiriakias.gr
Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία εβδομάδα. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις.

Οι ταλιμπάν πρότειναν μια κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριών μηνών, σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 7.000 ταλιμπάν που κρατούνται από τις αφγανικές αρχές, δήλωσε σήμερα ένα μέλος της κυβερνητικής ομάδας που.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία εβδομάδα. Οι ταλιμπάν καλύπτουν διαφημιστικές εικόνες γυναικών στην καμπούλ. Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών. Οι ταλιμπάν πήραν τη φαϊζαμπάντ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.