Φωτια Χαλκιδικη : Φωτιά σε κάμπινγκ της Αμμουλιανής,Χαλκιδική - oraiokastro ... : Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια κατοικημένη.

Φωτια Χαλκιδικη : Φωτιά σε κάμπινγκ της Αμμουλιανής,Χαλκιδική - oraiokastro ... : Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια κατοικημένη.. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Νεκρός 54χρονος λουόμενος στη χαλκιδική Παρασκευή, 12 ιουλίου 2019 14:55.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη χαλκιδική δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή σάββατο 24 ιουλίου 2021, 22:40 Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ποια ήταν η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Καρολίνα Κάλφα που ...
Ποια ήταν η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Καρολίνα Κάλφα που ... from images32.inewsgr.com
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Στην ακτή αχλάδα, στο λιμάνι του οικισμού της σάρτης, έχει φτάσει ένα μέτωπο της πυρκαγιάς, που κατακαίει από το πρωί πευκώδεις εκτάσεις στη Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική γιάννης αντετοκούνμπο: Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή παρθενώνας. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Νεκρός 54χρονος λουόμενος στη χαλκιδική

Παρασκευή, 12 ιουλίου 2019 14:55.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. «ανυπομονώ να γυρίσω στην ελλάδα και να πάω στα σεπόλια» ιταλία: Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά τώρα στη χαλκιδική φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Σύμφωνα με το ορεν, στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι και οι κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. Από την φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές στη δουμπιά της χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εστία της φωτιάς είναι μικρή. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη χαλκιδική δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή σάββατο 24 ιουλίου 2021, 22:40 Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής.

Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. «ανυπομονώ να γυρίσω στην ελλάδα και να πάω στα σεπόλια» ιταλία: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Πρινς: Έρχεται άλμπουμ με ανέκδοτα τραγούδια του πέντε ...
Πρινς: Έρχεται άλμπουμ με ανέκδοτα τραγούδια του πέντε ... from i1.prth.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής δεν απειλεί. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη χαλκιδική δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή σάββατο 24 ιουλίου 2021, 22:40 Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. «ανυπομονώ να γυρίσω στην ελλάδα και να πάω στα σεπόλια» ιταλία: Έχουν ήδη κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Αετονύχηδες κομπιναδόροι της άρπαξαν 2.500 ευρώ με το κόλπο εμπλοκής συγγενούς της σε τροχαίο τροχαίο με σύγκρουση 3 ιχ στο «ορφανό» χιλιόμετρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή παρθενώνας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Από την φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές στη δουμπιά της χαλκιδικής. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Φωτιά ξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. «ανυπομονώ να γυρίσω στην ελλάδα και να πάω στα σεπόλια» ιταλία:

Φωτιά στο Λάκκωμα Χαλκιδικής - Μεγάλη δύναμη της ...
Φωτιά στο Λάκκωμα Χαλκιδικής - Μεγάλη δύναμη της ... from www.newsit.gr
Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια χαλκιδικη ειδήσεις lifestyle Στην ακτή αχλάδα, στο λιμάνι του οικισμού της σάρτης, έχει φτάσει ένα μέτωπο της πυρκαγιάς, που κατακαίει από το πρωί πευκώδεις εκτάσεις στη Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι του σαββάτου (24/7/2021). Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια κατοικημένη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Από την φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές στη δουμπιά της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σύμφωνα με το ορεν, στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι και οι κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην κατάσβεση.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Νεκρός 54χρονος λουόμενος στη χαλκιδική Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή παρθενώνας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Αετονύχηδες κομπιναδόροι της άρπαξαν 2.500 ευρώ με το κόλπο εμπλοκής συγγενούς της σε τροχαίο τροχαίο με σύγκρουση 3 ιχ στο «ορφανό» χιλιόμετρο Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Στην ακτή αχλάδα, στο λιμάνι του οικισμού της σάρτης, έχει φτάσει ένα μέτωπο της πυρκαγιάς, που κατακαίει από το πρωί πευκώδεις εκτάσεις στη Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η παραλία «πλημμύρισε» αφρούς (video) πλοήγηση άρθρων κίνδυνος να «χτυπήσει» τυφώνας το τόκιο